AAU Update

VISMA Logbuys personaletilbud

Personaletilbud - Adgang til rabatter og fordele i fritiden

Aalborg Universitet tilbyder alle månedslønnede ansatte (undtaget D-VIP og D-TAP) et fælles personalegode, som via fordelsportalen VISMA LogBuy giver adgang til rabatter og fordele, du kan anvende uden for arbejdstiden.

Hvad er Visma Logbuy?

VISMA LogBuy er en online fordelsportal, der forhandler lokale og nationale rabatter og fordele, som er frit tilgængelige for brugerne. Fordelsportalen giver nem adgang til over 2.800 rabataftaler, der favner alt fra rejser til hvidevarer, fitness, børneudstyr, mad, elektronik, tøj og benzin. Af LogBuy-partnere kan bl.a. nævnes Shell, Legoland, Apple, Hotels.com, Zalando og Eventyr Sport. Rabataftalerne er forskellige og varierer fra 2-70 %, men væsentligst er, at VISMA LogBuy garanterer, at du ikke finder bedre rabatter andetsteds.

VISMA LogBuy har en bred geografisk dækning, hvilket sikrer, at du stort set har adgang til de samme tilbud som dine kolleger, uanset om du befinder dig i Aalborg, København eller Esbjerg. De fleste fysiske rabataftaler er dog placeret i Københavnsområdet, men der tilbydes et stort udvalg af rabataftaler, som gælder onlinehandel. For at anvende aftalerne fysisk kræves et VISMA LogBuy fordelskort, som du har adgang til på onlineportalen eller via VISMA LogBuys app. På appen får du også hurtigt overblik over, hvilke rabataftaler der er i nærheden af dig. Har du ikke en smartphone eller ønsker du ikke at anvende app'en, er det muligt at printe fordelskortet under ’Profil’ på onlineportalen.

Se eksempler på besparelser

Vigtigt inden du opretter dig

Da VISMA LogBuy omhandler et tilbud til privat brug, skal du registrere din private e-mail, som ligeledes bliver dit login. For at sikre, at du som AAU-ansat er berettiget adgang, skal du angive din arbejdsmail som alternativ e-mail. Angives AAU-mail under ”Email*” godkendes din tilmelding ikke.

Support

Oplever du problemer med portalen eller app'en, kan du altid kontakte LogBuys brugersupport på tlf.: 7020 6556 eller mail: support@logbuy.dk

Yderligere information

Har du spørgsmål til VISMA LogBuy, er du velkommen til at kontakte:

Ulla Langballe
HR-afdelingen
Tlf.: 9940 8291
E-mail: ul@adm.aau.dk

Sådan tilmelder du dig

Gå til www.mylogbuy.com

  • Vælg ”Eller opret profil nu”
  • Indtast ”Aalborg Universitet” under ”Firma”
  • Indtast din private email under ”Email*”
  • Indtast din AAU-mail under ”Alternativ email” og vent på en mail fra LogBuy (op til 7 arbejdsdage)
  • Når du modtager mailen klikker du på aktiveringslinket og du er klar til at benytte fordelene

OBS: Ud over ”Alternativ email” er det kun nødvendigt at udfylde felterne med stjerne (*).