Video: Louise Møller Haase årets underviser på AAU

Lektor Louise Møller Haase modtog Det Obelske Familiefonds Undervisningspris ved årsfesten. Se hende fortælle om sin undervisning.

Evnen til at bygge bro mellem teori og praksis samt et stort engagement og indlevelse var nogle af de væsentligste årsager til, at lektor Louise Møller Haase, Sektion for Industrielt Design på Institut for Arkitektur og Medieteknologi, modtog Det Obelske Familiefonds Undervisningspris i forbindelse med AAU’s årsfest.

- Du sikrer høj uddannelseskvalitet gennem arbejdet med egen undervisning, løbende evalueringer samt fokus på strukturering af de enkelte fag og semestre. Du formår at favne bredt og løfte det faglige niveau på hele linjen. Du beskrives endvidere som en inspirerende ildsjæl. Det Obelske Familiefond støtter stærkt op om denne begrundelse, sagde fondsdirektør Christen W. Obel til Louise Møller Haase.

I videoen herunder kan du se Louise Møller Haase fortælle om sin undervisning.

Læs også: Hæder til ung smerteforsker

Læs også: Kandidat i biologi vinder Roblon Prisen 2018

Læs også: Billeder: Forrygende universitetsfest

Læs også: Årsfest med fokus på excellence og engagement