AAU Update

Kompencefonden åbner igen for AC-puljen og HK-puljen den 2. juni

Nu kan du igen søge penge hos Kompetencefonden

2. juni kl. 10.00 åbner Den Statslige Kompetencefond igen for ansøgninger fra akademikere og HK’ere, og ved tidligere ansøgningsrunder blev de 2 fondskar hurtigt tømt. Hvis du er interesseret, kan det derfor være en rigtig god idé at gøre din ansøgning klar nu, så den kan blive sendt så hurtigt som muligt i starten af juni.

Tekst: Tine Corfitsen Billede: kompetenceudvikling.dk

Nu åbnes der igen for ansøgninger til Den Statslige Kompetencefond. Fonden har af flere omgange måtte lukke for tilgangen af ansøgninger til AC-puljen og HK-puljen, fordi de havde fået flere ansøgninger, end der var penge til. Der er derfor god grund til at tro, at det også vil gå hurtigt, når der genåbnes for ansøgninger til begge puljer den 2. juni.

Ny mulighed for at søge 2. juni

Hvis du har aftalt kursusdeltagelse med din leder, fx i forbindelse med MUS, og I har aftalt at søge midler fra Den Statslige Kompetencefond, er det nu du skal gøre ansøgningen klar. Den 2. juni, kl. 10.00 tager Kompetencefonden igen imod ansøgninger til AC-puljen og HK-puljen gennem deres digitale ansøgningsportal.

Hvad kan der søges penge til?

Der er forskellige retningslinjer for, hvad man kan søge penge til, læs mere om din pulje i retningslinjerne:

De øvrige puljer findes på kompetencefondens hjemmeside over retningslinjer og positivlister.

Hvad skal jeg vælge?

Hvis du ikke har haft MUS endnu, kan du stadig nå at aftale kursusaktivitet med din leder. Hvis du er administrativt ansat, er her et par gode forslag, hvor du kan opnå ECTS-point:

Du kan se mange flere kompetenceudviklingstilbud på AAU's kursusportal.

HUSK DIN LEDERS GODKENDELSE AF ANSØGNINGEN

Husk altid at aftale kompetenceudvikling og ansøgninger til Kompetencefonden med din leder. Din leder skal godkende ansøgningen i Kompetencefondens digitale ansøgningsportal, før ansøgningen bliver sendt til fonden.

Du kan godt søge penge til noget, som du kun tilmelder dig, såfremt du får tildelt pengene. Beløbet, du får tildelt, udbetales først, når dit kursus er gennemført. Når du taler med din leder om ansøgningen, så tal også om, hvad I gør, hvis du fx søger 20.000 kr., men kun får tildelt noget af det ansøgte beløb, fx 15.000 kr.

I tvivl om noget?

Kontakt AAU Kompetenceudvikling. Vi vil gerne hjælpe dig.

Du kan også finde flere informationer på Den Statslige Kompetencefonds hjemmeside.