Ledige ferieboliger til jul og nytår

Flere af Feriefondens boliger er ledige resten af året – også henover jul og nytår.

Tekst: Trine Kristensen, AAU Kommunikation

Har du endnu ingen planer for, hvor jul og nytår skal tilbringes, kunne et af AAU’s ferieboliger måske være en mulighed. Flere af ferieboligerne er nemlig stadig ledige og kan bookes efter først til mølle.

Som ansat på Aalborg Universitet har du mulighed for at leje en af Feriefondens boliger, hvis du har været ansat i mindst et år og arbejder over 15 timer pr. uge.

Husene ligger i henholdsvis Blokhus, Hulsig, Nr. Lyngby og Løkken. Feriefonden har desuden en lejlighed i Københavns Nordhavn og på Højensvej i Gl. Skagen.

Du booker boligerne via en online ansøgningsformular i boksen til højre

Ansøgningsfrist 12. januar 2021 for ferieboliger i skolernes vinterferie

Ønsker du at leje en af ferieboligerne i skolernes vinterferie, er der ansøgningsfrist den 12. januar 2021.

Uden for højsæson kan du leje husene, når de er ledige og i det antal dage, du ønsker.

På Feriefondens hjemmeside finder ud en kalender (kræver AAU-login), hvor du kan se, hvornår boligerne er ledige.