Er du kunstinteresseret – vidste du, at AAU har en kunstforening?

Aalborg Universitets kunstforening, Skråningen, er et tilbud til kunstinteresserede ansatte, studerende og andre med tilknytning til AAU. Skråningen sørger for skiftende kunstudstillinger på henholdsvis Langagervej 2 og Kroghstræde 3. Desuden arrangeres en årlig sommerudflugt, hvor medlemmerne besøger kunstnere, kunstgallerier og kunstmuseer.

Af Tina Høtoft Ejersted Raunsmed, Aalborg Universitetsbibliotek

Som medlem af kunstforeningen kan du:

• Deltage i årets generalforsamling, der afholdes i september/oktober. En hyggelig aften med spisning og udlodning af årets indkøbte værker blandt de tilstedeværende medlemmer
  • Få en årsgave i form af et lille stykke kunst i forbindelse med generalforsamlingen
  • Deltage i årets sommerudflugt
  • Nyde de skiftende udstillinger med kunstnere fra hele landet
  • Deltage i særarrangementer, fx foredrag
  • Modtage nyhedsbreve

Kunstforeningen har en bestyrelse, der arbejder året rundt på at arrangere udstillinger, sommerudflugt og på anden vis varetage Skråningens interesser.

Følg med i Skråningens skiftende udstillinger og arrangementer på foreningens Facebookside

Hvis du er interesseret i at blive medlem af Skråningen, kan du henvende dig til bestyrelsesformand Marianne Høgsbro eller Anna Marie Svenstrup. Det koster 500 kroner om året for ansatte og 250 kroner for studerende.

ØVRIGE TILBUD TIL AAU-ANSATTE

Rabatter på alt fra rejser til børneudstyr, elektronik og mad. Ferieboliger i Nordjylland og København. Fitness i alle tre campusbyer. Det er bare nogle af de mange tilbud, der findes til ansatte på AAU.

Du kan finde tilbuddene og se, hvordan du gør brug af dem, på AAU Update under Tilbud til AAU-ansatte.