AAU logo

AAU Update

AAU arbejder hjemmefra – uge 9

AAU arbejder hjemmefra – uge 9

De der små grin hen over skrivebordene må fortsat undværes - nu på 9. uge med hjemmearbejde. Coronakrisen er allestedsnærværende, både for arbejds- og privatlivet. Virtuel fredagsbar, fælles video-træning og koordinering af, hvem der må få adgang til universitetets bygninger har været på programmet for denne uges hjemmearbejdere.

Tekst: Trine Kristensen, AAU Kommunikation
Fotocollage: Lea Laursen Pasgaard, AAU Kommunikation

9 ugers hjemmearbejde har for alvor understreget, hvor vigtig kropssproget er for vores kommunikation med hinanden – for den glimrer ved sit fravær, når alt foregår online.

Virtuel fredagsbar med har og briller som temaet og et par træningspas i løbet af ugen sammen med kollegerne – også på video – bidrager til at holde humøret højt. Og så er både kæledyr, friske blomster og dug på arbejdsbordet med til at skabe en god atmosfære på hjemmekontoret.

Se, hvordan AAU arbejder hjemmefra på 9. uge her

Find tidligere udgaver af AAU arbejder hjemmefra her

OM 'AAU ARBEJDER HJEMMEFRA':

AAU-ansatte skal stadig arbejde hjemmefra pga. coronavirus. Men hvordan får man arbejdsdagen til at fungere, og hvordan bevarer man kontakten til kollegerne? I denne artikelserie har vi spurgt en række AAU-ansatte, om de vil dele billeder af deres hjemmekontorer og give deres bedste tips til, hvordan man bedst får arbejdsdagen til at fungere derhjemme.

Vil du være med? Send 2-3 billeder, inkl. et selfie, samt nogle linjer til inside@adm.aau.dk. Beskriv hvilke arbejdsopgaver du sidder med, hvordan I bevarer kontakten i din afdeling og kom gerne med nogle gode råd til, hvordan man får hjemmearbejdet til at fungere bedst muligt.