AAU logo

AAU Update

AAU arbejder hjemmefra – uge 6

AAU arbejder hjemmefra – uge 6

Der er også gevinster ved hjemmearbejdet – mere ro på om morgenen og bedre indblik i, hvad resten af familien egentlig laver i skolen og på job. Tine Bjørka fra HR Kompetenceudvikling og Louise Danielsen fra IT-Services giver et indblik i deres hjemmekontor og deler ud af deres erfaringer med at håndtere stress og tanker – blandt andet ved at have blik for, hvad man kan og ikke kan kontrollere.

Tekst: Trine Kristensen, AAU Kommunikation
Foto-collage: Lea Laursen Pasgaard, AAU Kommunikation

Den nye måde at arbejde på, hvor alting foregår via computer, telefon og videomøder, åbner op for nye muligheder for at sparre med kolleger, man måske normalt ikke trækker på, fordi de sidder længere væk fra én på det fysiske kontor.

Derudover hentes der inspiration fra blandt andre AAU-professor Svend Brinkmann og hans råd til at håndtere den nye hverdag.

Få et indblik i, hvordan AAU arbejder hjemmefra på sjette uge her:

Læs tidligere udgaver af AAU arbejder hjemmefra her

OM 'AAU ARBEJDER HJEMMEFRA':

AAU-ansatte skal i disse uger arbejde hjemmefra pga. coronavirus. Men hvordan får man arbejdsdagen til at fungere, og hvordan bevarer man kontakten til kollegerne? I denne artikelserie har vi spurgt en række AAU-ansatte, om de vil dele billeder af deres hjemmekontorer og give deres bedste tips til, hvordan man bedst får arbejdsdagen til at fungere derhjemme.

Vil du være med? Send 2-3 billeder, inkl. et selfie, samt nogle linjer til inside@adm.aau.dk. Beskriv hvilke arbejdsopgaver du sidder med, hvordan I bevarer kontakten i din afdeling og kom gerne med nogle gode råd til, hvordan man får hjemmearbejdet til at fungere bedst muligt.