Vær med til at udvikle AAU’s nye strategi

Der er brug for input og idéer fra alle medarbejdere og studerende, når AAU’s nye strategi skal formuleres. I efteråret bliver der afholdt en række strategi-caféer, hvor du kan komme i dialog med direktionen om universitetets næste strategi.

Tekst: Trine Kristensen, AAU Kommunikation
Foto: Emilie Bach Pedersen, studentermedhjælper

Arbejdet med AAU’s nye strategi for perioden 2022-2026 er i fuld gang. Strategien skal være færdig til næste sommer, og både medarbejdere og studerende bliver inviteret med i processen på en række dialogbaserede café-møder i løbet af efteråret.

AAU’s bestyrelse har tidligere besluttet, at den nuværende strategi Viden for verden skal være afsæt for den nye strategi.

- Vi skal fortsætte det engagement, der har været hidtil i Viden for verden og bygge videre på den strategi. Det er dig som medarbejder eller studerende, der er eksperten på dit job eller dit studie. Derfor har du værdifuld viden om, hvad der skal til for at nå de strategiske målsætninger, siger rektor Per Michael Johansen.

Rektor Per Michael Johansen uddyber sin invitation til at deltage i strategi-caféerne i denne video:

Fire strategi-caféer i løbet af efteråret

Der bliver afholdt fire strategi-caféer i løbet af efteråret – to online, én i Esbjerg og én i København.

Medlemmerne af direktionen vil præsentere de foreløbige tanker og indsamle de synspunkter, holdninger og idéer, som kommer fra deltagerne.

For at deltage skal du tilmelde dig via linksene herunder eller i den mail, der er udsendt til alle medarbejdere og studerende.

Der er begrænsning på antallet af deltagere for dels at leve op til coronaretningslinjerne for de fysiske møder, dels at sikre mest optimal interaktion for online-møderne.

Torsdag den 24. september 2020 kl. 13.00-16.00

• ONLINE
  • Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 22. september 2020 kl. 16.00 - tilmeld dig her

Mandag den 28. september 2020 kl. 13.00-16.00