Universitetsdirektøren: Der skal stå respekt om Fælles Service’ bidrag til kerneydelserne

Medarbejderne i Fælles Service spiller en vigtig rolle i forhold værdiskabelsen på AAU, og det skal fremgå tydeligt af AAU’s nye strategi og de opfølgende handleplaner. Sådan lød det fra universitetsdirektør Søren Lind Christiansen til den årlige nytårskur i Fælles Service, hvor også de positive erfaringer fra coronakrisen blev fremhævet – øget samarbejde og digitalisering.

Af Lea Laursen Pasgaard, AAU Kommunikation

Omkring 335 medarbejdere fra Fælles Service, AAU Innovation og dekansekretariaterne var torsdag den 7. januar samlet til den årlige nytårskur i Fælles Service. Grundet de gældende coronarestriktioner var arrangementet henlagt til den digitale platform Zoom. Efter universitetsdirektørens oplæg, havde medarbejderne mulighed for at stille spørgsmål.

Se eller gense Søren Lind Christiansens nytårstale her (kræver AAU-login)