Rektoratet har inviteret alle AAU's ansatte til digitalt medarbejdermøde. Illustration: Søren Emil Søe Degn

Stor interesse for årets digitale medarbejdermøde

Rektoratet inviterer traditionen tro alle AAU’s ansatte til medarbejdermøde, som grundet Covid-19 i år foregår via Zoom. Mødet den 21. december er allerede fuldt booket, men rektoratet har besluttet at afholde endnu et digitalt medarbejdermøde dagen efter, så flere får mulighed for at deltage.

Af Lea Laursen Pasgaard, AAU Kommunikation

Selvom det traditionsrige medarbejdermøde på AAU i år må afvikles i en digital udgave og uden fælles gløgg og æbleskiver, er interessen for at deltage fortsat stor. Samtlige 500 pladser på medarbejdermødet via Zoom mandag den 21. december er allerede optaget. Rektoratet har derfor besluttet at afholde endnu et medarbejdermøde tirsdag den 22. december, så flere ansatte får mulighed for at deltage.

Møderne foregår begge dage kl. 13.30 til 15.00 og bliver organiseret i tre temaer. Efter hvert tema bliver der plads til spørgsmål opsamlet af direktionsmedlemmerne.

MØDETS TEMAER:

Status efter et år med corona (kl. 13.30-14.00)

• Hvordan har situationen påvirket vores arbejdsliv, trivsel, aktiviteter og økonomi?

Ny strategi for AAU: Viden for verden II (kl. 14.00-14.30)

• Hvordan bevæger vi os fra vores nuværende strategi over i en ny strategi for universitetet, og hvordan er processen tilrettelagt?
  • Hvad mener vores omgivelser om Aalborg Universitet? Præsentation af omdømmeanalyse 2020, og hvordan den spiller ind i strategien.

Fremtidige fokusområder (kl. 14.35-15.00)

• Hvilke områder har vores særlige bevågenhed og prioritering det kommende år?

TILMELDING:

For at kunne få tilsendt linket til medarbejdermødet er tilmelding nødvendig. Tilmelding skal ske senest den 16. december. Skulle du blive forhindret, så giv besked til tgk@adm.aau.dk, så adgangen kan gives til en anden, da deltagerantallet på hvert møde er begrænset til 500.

Tilmeld dig medarbejdermødet her (NB: Prøv en anden browser eller et andet device, fx mobilen, hvis linket driller)