AAU Update

Skal du være med til at sætte retningen for AAU's megaprojekter?

Skal du være med til at sætte retningen for AAU's megaprojekter?

Videreudviklingen af AAU's megaprojekter er i gang, og onsdag den 29. september afholdes en udviklingsworkshop for medarbejdere, hvor retningen for AAU's megaprojekter er i centrum.

Af Jane Grønning Johansen, AAU Kommunikation. Foto: Lars Horn.

- Vi vil rigtig gerne megaprojekterne. Det er en satsning, vi er stolte over. Derfor er det vigtigt også undervejs at give måden, vi gør det på, et eftersyn og stå ved, hvis vi skal forbedre noget. 

Det var meldingen fra prorektor Anne Marie Kanstrup før sommerferien angående videreudviklingen af det nye koncept for AAU's megaprojekter. 

Megaprojekterne har kørt i to år, og derfor er tiden inde til at gøre status på erfaringerne. 

Udviklingen af det nye koncept for AAU's megaprojekter er skudt i gang, og onsdag den 29. september afholdes en udviklingsworkshop for medarbejdere. Her er der mulighed for at komme med input og gode idéer til udviklingen af det nye koncept for AAU's megaprojekter. 

Erfaringerne de seneste to år har netop vist, at tværfagligt samarbejde som i megaprojekterne er komplekst og svært at lykkes med. Derfor opfordres alle medarbejdere til at deltage i workshoppen, for der er brug for hjælp til at videreudvikle konceptet. 

Workshoppen afholdes onsdag den 29. september fra kl. 13.00-15.00, og du kan tilmelde dig her, hvis du vil være med til at sætte den nye retning for AAU's Megaprojekter

Læs også: 

Nyt koncept for AAU's Mega projekter

Stor interesse for megaprojekter blandt AAU's studerende

Læs mere om AAU's megaprojekter her.