Ny ledelse på Institut for Kultur og Læring

1. august 2020 tiltræder et nyt ledelseshold på Institut for Kultur og Læring. Instituttets historie går kun tilbage til august 2019. Kultur og Læring blev dengang til som resultatet af en sammensmeltning af dele af Institut for Kultur og Globale Studier og Institut for Læring og Filosofi. Instituttet er dette første år blevet ledet af institutleder Keld Thorgård sammen med en ’overgangsledelse’, som løber frem til udgangen af juli 2020.

Instituttet vil fremover være organiseret i fem sektioner. Det nye ledelseshold tiltræder pr. 1. august 2020 med denne sammensætning:

• Keld Thorgård, institutleder
  • Morten Ziethen, studieleder og viceinstitutleder for uddannelse
  • Rikke Ørngreen, sektionsleder og viceinstitutleder for forskning
  • Lotte Dam, sektionsleder
  • Martin Bak Jørgensen, sektionsleder
  • Christian Ydesen, sektionsleder
  • Hanne Dauer Keller, sektionsleder
  • Lone Stoustrup, leder af administrationen

Institut for Kultur og Læring

Kultur og Læring er forankret på Det Humanistiske Fakultet og har aktiviteter på Campus Aalborg og Campus København. Der undervises og forskes i bl.a. kultur, globale forhold, uddannelse, identitet, læring, organisation, ungdom, turisme, bæredygtighed, sprog, virksomhedskommunikation, anvendt filosofi, litteratur, medier, teknologiforståelse og digitalisering.

Tekst: Dorte Larsen, kommunikationsmedarbejder
Fotos: AAU Kommunikation og Christian Holmgreen