AAU Update

Regionen opretter mobilt corona-testcenter på AAU i Aalborg. Illustration: Søren Emil Søe-Degn

Bliv coronatestet på campus i Aalborg

Region Nordjylland rykker torsdag og fredag ind på campus i Aalborg Øst med et mobilt Covid-19 testcenter. Har du ingen symptomer, har du mulighed for at blive coronatestet uden tidsbestilling i centret.

Tekst: Trine Kristensen, AAU Kommunikation
Grafik: Søren Emil Søe Degn, AAU Kommunikation

Du har nu mulighed for at blive testet for coronavirus på campus i Aalborg Øst. AAU har i samarbejde med Region Nordjylland etableret et mobilt testcenter. 

Testcentret er målrettet studerende, både fra AAU og øvrige uddannelsesinstitutioner i området, men som medarbejder kan du også blive testet. 

Du kan kun blive testet i det mobile testcenter, hvis du ikke har symptomer. Har du symptomer, må du ikke møde op i testcentret, men skal i stedet kontakte din læge for at få en henvisning til test. 

Universitetsdirektør: Testcenter er en rigtig god idé 

- Det er en rigtig god idé med et mobilt testcenter på AAU. Vi vil gerne kunne opretholde den fysiske undervisning i så høj grad som overhovedet muligt, og en forudsætning for det er selvfølgelig, at vi undgår massive smitteudbrud, både blandt studerende og medarbejdere. Du må derfor gerne bruge en del af din studie- eller arbejdsdag på at blive testet i det mobile testcenter, siger universitetsdirektør Antonino Castrone. 

Tid og sted 

  • Testcentret etableres på Fredrik Bajers Vej 7A, 9220 Aalborg Øst - lokale 1-103. 
  • Du kan blive testet torsdag den 8. oktober og fredag den 9. oktober – begge dage mellem kl. 9 og 16. 
  • Testen foregår uden tidsbestilling – du møder bare op. Husk at medbringe dit sundhedskort. 

Der kan forekomme en del ventetid, særligt fra åbningstidspunktet, så vent gerne til lidt senere på dagen med at møde op til test. 

Husk at holde god afstand til de øvrige i køen, når du møder op ved testcentret. 

Du kan finde svaret på din test på sundhed.dk inden for 72 timer. 

Læs mere om det mobile testcenter på Region Nordjyllands hjemmeside