AAU Update

Aalborg Universitet får ny kantineoperatør til sommerferien

Aalborg Universitet får ny kantineoperatør til sommerferien

AAU har gennemført udbud af kantinedriften for de kommende 8 år, hvor der er fokus på, at AAU får en mere grøn og bæredygtig kantine. Det har derudover været vigtigt for studerende og medarbejder repræsentanter i udbudsarbejdsgruppen, at man med den nye kantine kan få et godt måltid mad i kantinen hele dagen - også om aftenen.

Af Morten Denaa, Økonomiafdelingen og Mary Christensen, Campus Service

AAUs nye kantineleverandør bliver pr. 1. juli 2022 Jespers Torvekøkken. De fleste brugere af kantinen vil imidlertid først opleve den nye kantine efter sommerferien, da hovedparten af kantinerne som vanligt vil være lukket i sommerferieperioden.   

Jespers Torvekøkken er en danskejet kantine- og cateringleverandør, som har eksisteret siden 1991. Jespers Torvekøkken driver kantiner i hele Danmark og har stor erfaring med at drive campusmiljøer og universiteter som AAU, og servicerer i dag studerende og ansatte på  blandt andet AU, CBS, DTU og KU.

Kantineleverandør med stort fokus på bæredygtighed

Leverandøren driver kantinerne med morgenmad, frokost og mellemmåltider. Jespers Torvekøkken tilbyder 24/7-løsninger til kunderne uden for åbningstid, caféer og leverer ikke mindst til events, arrangementer og mødeforplejning til både studerende, ansatte og gæster.

Jespers Torvekøkken har en ambitiøs bæredygtighedsstrategi og arbejder partnerskabsbaseret og innovativt med bæredygtighedsinitiativer. Leverandøren ønsker et tæt samarbejde med hele AAU og åbner dørene for forskere, studerende og institutter, som kunne være interesseret i projekter omkring bæredygtige løsninger og muligheder.

Madudbuddet og sortimentet i AAU’s kantiner, 24/7 og mødeforplejning afspejler den bæredygtige profil,og AAU’s ambitioner om at være et førende verdensmålsuniversitet. Sortimentet er tilpasset studerende og ansatte på AAU, så alle føler sig velkomne og kan glæde sig til velsmagende, sunde, varierede og spændende måltider, både i kantinerne og til møder. 

Læs mere på Jespers Torvekøkkens hjemmeside

AAU Update nyhedsliste

Se listen