AAU-prorektor kommenterer på stigning i kvote 2-ansøgninger

Antallet af kvote 2-ansøgere til Aalborg Universitet (AAU) er steget med 18,6 % i forhold til sidste år. Det har Jeppe Emmersen, der er konstitueret prorektor for uddannelse ved AAU, kommenteret på i flere medier.

Lagt online: 26.03.2021

Konstituteret prorektor Jeppe Emmersen udtaler blandt andet, at de unge viser tillid til AAU's kvaliteter i en tid præget af usikkerhed. Han er citeret for at sige, at AAU's projektbaserede læringsmodel har vist sin styrke og robusthed i år. Medicinstuderendes arbejde på Covid-afdelingerne har samtidig gjort det endnu mere tydeligt, at AAU-studerende bidrager aktivt til samfundet, mener han.

AAU’s kvote 2-ansøgninger er omtalt i flere medier.

Se fx ’Rekordmange kvote 2-ansøgninger til Aalborg Universitet: Corona kan være forklaringen’ på DR.dk.

Læs også pressemeddelelsen: Markant flere søger ind på AAU