AAU-analyse af Gentofte-unge trak overskrifter i flere medier

Hvordan er det at være ungt menneske i Gentofte, landets rigeste kommune? Det er blevet undersøgt i en ny rapport fra Center for Ungdomsforskning, som er blevet omtalt hos Berlingske og Villabyerne.

Lagt online: 06.04.2021

Unge i Gentofte trives generelt, men kæmper med forventningspres fra dem selv og omverdenen. Det er blandt fundene i en ny undersøgelse fra Center for Ungdomsforskning ved Institut for Kultur og Læring. Her har forskerne stillet skarpt på ungdomslivet i Gentofte, landets rigeste kommune.

- Gentofte Kommune kan være stolte af deres unge mennesker. De vil gerne præstere og være dygtige, men det er også vigtigt, at de har en hånd under sig og kan få hjælp til at balancere et travlt ungdomsliv. For som en af interviewpersonene siger, er det også et spørgsmål om, hvornår man knækker, fortæller Arnt Louw, lektor ved Institut for Kultur og Læring, til Villabyerne.

Læs mere hos Berlingske og Villabyerne.

Download rapporten på Center for Ungdomsforsknings hjemmeside.