AAU Update

Se videoer om de tværvidenskabelige forskningsprojekter

Se videoer om de tværvidenskabelige forskningsprojekter

AAU’s tværvidenskabelige forskningsprojekter har nu alle fået korte introduktionsvideoer på nettet, som kan ses på websitet for AAU’s strategi Viden for verden.

Lagt online: 26.01.2018

Man kan nu blive klogere på, hvad AAU’s tværvidenskabelige forskningsprojekter går ud på. Der er netop produceret videoer med korte oplæg om projekterne. På videoerne ses de respektive projektledere fortælle om de kommende store projekter.

Videoerne er optaget i december 2017, hvor projekternes udvælgelse blev fejret med taler og pitches ved en reception. Læs mere om receptionen, klik her.

Se alle taler og pitches nederst i artiklen. Man kan også se de enkelte projekters resumeer og videoer på direkte links:

Community Drive
EXOTIC
FLOW
interHUB
SECURE

Alle projekter er gået i gang fra januar 2018. Enkelte er netop nu ved at ansætte videnskabeligt personale.

Læs mere: Om selve udvælgelsen af projekterne

Over de næste tre år skal projekterne give bud på, hvordan store samfundsmæssige problemer kan tackles. Derfor følges de også med stor bevågenhed fra AAU og interessenter udefra. Bl.a. bliver de omdrejningspunkt for nogle af AAU’s indsatser på Folkemødet på Bornholm senere i 2018.

Projekterne er udvalgt af Direktionen som led i realiseringen af AAU’s strategi Viden for verden. De er en af de større forskningsmæssige satsninger fra AAU betalt af egen lomme.

PBL er også med

Ud over de fem ovenstående projekter, så har Direktionen tidligere i 2017 også godkendt et 3-årigt tværvidenskabeligt forskningsprojekt med PBL som omdrejningspunkt. Projektet skal bidrage med ny viden om PBL og gøre AAU førende på området.

Alle projekter kan følges på www.strategi.aau.dk og respektive websites, som i øjeblikket er under opbygning.